Over Aiguablava

Villa Ses Falugues ligt in Fornells, op korte afstand van het strand van de Aiguabla. Aiguablava is een van de prachtige baaien van Begur aan de Costa Brava

Aiguablava staat bekend om haar kristalheldere water, haar mooie zandstrand, de restaurantjes en de authentieke Spaanse sfeer. Het is een populaire plek om van de zon te genieten of om te scuba diven bij een van de plaatselijke duikscholen.

De villa is gebouwd op een helling van het Begur Massif, aan de rand van een bebost gebied, slechts 1 km van het strand Fornells en 2 km van de baai Aiguablava. De villa staat op een klein complex met zes vakantiewoningen op een zeer rustige locatie. De villa’s hebben een groot gezamenlijk zwembad van 8 bij 12 meter, omgeven door een kleine olijfboomgaard, waar de dag kan worden doorgebracht in de schaduw van de olijfbomen. Lees bij De Villa meer over villa Ses Falugues.

Het weer in Aiguablava

In de zomermaanden is de middelde temperatuur in Aiguablava zo’n 21 tot 28 graden Celcius. De aangename warme temperaturen beginnen al in april en gaan door tot eind oktober. Door de invloed van de zee worden de temperaturen niet onaangenaam hoog in de zomermaanden.

Het huidige weer in Aiguablava:

Villa Ses Falugues

Op één minuut lopen van het dorpje Aiguablava staat Villa Ses Falugues. Vanaf de villa heeft u een geweldig uitzicht op de zee, het dorpje, de bergen en de prachtige natuur. Wilt u meer weten over de faciliteiten in de villa? Kijk dan op De Villa.